2009. március 1., vasárnap

Utazás Kiállítás


Mivel Anyukám pár éve kiállítóként dolgozik a címben említett rendezvényen, idén (is) kilátogattunk az expo területére vele találkozni, és persze a leendő nyaralásunkhoz ötletet meríteni. :)
Odafelé úton kicsit aggódtam, hogy a mi érzékeny lelkű csemeténk hogy fogja bírni a tömeget, a zajt, a sok-sok új benyomást. Pár hónapja még viszonylag kevéssé tolerálta az ilyesmit, de úgy tűnik, mostanra fejlődhetett e téren is, ugyanis teljesen jól elvolt a dologgal. Sőt, szerintem élvezte! Apja hátán izgatottan nézelődött, ugrabugrált, élvezte a sok felé küldött mosolyt és kedves szót. Persze jó páran le is fényképezték, mint a kiállítás egyik legifjabb látogatóját. :)
Szó mi szó, büszke voltam rá, hogy ilyen szépen viseli a forgatagot! Így aztán nem maradhatott el a jutalom vásárfia sem. Csongrád standjánál gyönyörű fából faragott játékokat, használati eszközöket találtunk, melyekből Nándorunknak is válogattunk ezt-azt, hogy legyen mivel szórakoznia itthon.
Arra is rájöttünk, hogy kis országunk mely tájegysége az, melynek környékén nem nyaraltunk még, így most már kisebb körben kutathatunk kifizethető, bababarát szálláshelyek után.

0 megjegyzés: