2009. március 15., vasárnap

2x2 keréken


Tegnap ismét új tevékenységet próbáltunk ki: bringázni Nándorral! :) Mivel a kisember még nem ül stabilan, gyermekülés bevetéséről nem lehetett szó. Viszont többen mondták már, hogy háton, batyuba kötve jól kivitelezhető a tekerés, így nem kevés gondolkodás után arra jutottam, egy próbát megér a dolog.
Nem mondom, hogy mikor Tibor -hátán a fiunkkal- elindult, kicsit sem aggódtam... de ő azt mondta, hogy az egyensúlyát egyáltalán nem befolyásolja a 8 kilós hátizsák, így gyorsan megnyugodtam. Eltekertünk a közeli erdőbe, amit párom nemrég fedezett fel, Nándor pedig 100 méteren belül bealudt, és nagyjából végig is horkolta azt az egy és negyed órát, amit bringázással töltöttünk. :) Hogy ez a tetszés jele volt-e? Jó kérdés, remélem, hogy igen. :)
Én nagyon élveztem a mozgást, a suhanást, a szabadságot... hiányzott is bringám az elmúlt egy évben.
Alig várom a tavaszt, és vele a szebb időt, a napsütést... az biztos, hogy amikor csak lehet, máskor is nyeregbe pattanunk!

5 megjegyzés:

Prof írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Prof írta...

Nekem nagyon tetszik ez az erdő, ma is futottam arra. Ha valaki eddig nem ismerte volna, Pestlőrincen a Péterhalmi erdőről van szó.

timidudu írta...

Csodálom a merészségeteket :-) ügyik vagytok!

Anita írta...

Épp kérdezni akartam, hol ez az erdő. Én is szeretnék majd futni, és persze sétálni is jó lenne.
dodo (mamami)

Nóri írta...

Dodo, a Napsugár (asszem, ez a neve)ovihoz van nagyon közel az erdő, 184-es, 194-es busz jár arra, meg még pár... a Havanna telephez is közel van.