2009. június 16., kedd

Új hordozónk



Pár hónapja nem gondoltam volna, hogy egyszer kötős kenguru (mei tai) vásárlására adom a fejem... egész egyszerűen teljesen elégedett voltam a kendőmmel (ez most is így van), és a pár alkalom, melyeknek során Nándit kötős kenguruban vettem magamra, nem győzött meg igazán. Nem tudtam például szép magasra kötni a fiamat, akinek meg nem tetszett, hogy nem kukucskálhat a vállam felett előre. Meg azt a bensőséges érzést sem nyújtotta, mint a kendő, ami pedig annyira jó tud lenni! :)
Véleményem a klubbos Hunbaba mei tai kikölcsönzésével változott meg. Nagyon kényelmesnek bizonyult ez a hordozóeszköz!! Biztos a gyakorlat oldotta meg a magasabbra kötés dilemmáját, mert ez is sikerült pár alkalom után, és Nándor teljesen jól elvolt a mei taiban, pontosan úgy, mint kendőben. A párnázott váll pedig tényleg magas komfortérzést nyújtott, így aztán szépen lassan megérett bennem a döntés: kötős kenguru kell nekem is! És mivel a Hunbaba bevált, bizonyított, végül emellett tettem le a voksom.
Nem ejtettem szót az esztétikai szempontról, pedig az sem elhanyagolható. ;) A madárkás Hunbaba gyönyörűséges, megdobogtatja a szívem, mikor ránézek. Mutatóba felteszek pár képet róla-rólunk.

2 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szép!
Közben mi is elcsábultunk egy Liliputis háti hordozóra, főleg apa miatt. Én is gondolkodtam-próbáltam mei tai-t is, de végül a férfias csatok győztek! :)Kényelmi szempontból nekem szinte ugyan az a kettő. A kendőhöz képest meg gyorsabb és nem kell vele "felmosni" akkor sem, ha nem otthon veszem fel. (Bár csípőn hordozáshoz kreáltam magunknak egy rövidebb kendőt.)

Nóri írta...

Ági, igen, vannak ilyesmi előnyei a kötős/csatos hordozóknak, amiket említettél... mondjuk csípőn hordozáshoz tényleg nem ideális a mt. Én azt is a 460-as Lanával kötöm. :D Felmosás, na ja. :D
Amúgy gyorsaság... én mindmáig gyorsabban megkötöm a batyut, mint a mt-t. :)