2009. június 10., szerda

Siófok





Az múlt hétvégét Siófokon töltöttük. Apa indult a Tour de Pelsón, mi pedig elkísértük, hogy ne maradjon szurkolók nélkül, és hogy legyen egy lazítós, pihenős családi hétvégénk.
Szombaton, míg párom tekert, mi Nándival bejártuk Siófokot, lenéztünk a partra, parkokban hűsöltünk, szóval nem unatkoztunk. Majd miután a 200 kilométert sikeresen teljesítő bringás apu begördült, némi pihenést követően elhagytuk a verseny helyszínét, és vitorláshajóra szálltunk, hogy ringatózzunk kicsit a pompás zöld színekben játszó Balatonon. :) Igaz Nándor nem észlelt túl sokat a dologból, már elég álmos volt, és az enyhe hullámzás álomba ringatta szopi közben. Sebaj, a szülei élvezték az utat. :)
Vasárnap még izgalmasabb programunk volt; egy szuper fürdőhelyen töltöttük a nap nagyobbik részét, kiélvezve minden lehetőséget, amit az felkínált. Fiunk életében először jutott el ilyen helyre, és szemmel láthatóan élvezte a gyermekmedencében való pancsolást. Egész sokáig elvoltunk vele, lefoglalta a nagy víz által nyújtott újszerű élmények sokasága, meg persze a többi gyerkő bámulása, meg a velük való barátkozás. :)
Hazafelé úton már nagyon fáradt volt szegényem, így nem nagyon tudtam már lekötni semmivel, sírdogált is az autósülésben valamennyit. :( Én meg épp egy kezdődő kórság tüneteit észleltem magamon, aminek köszönhetően az amúgy maximum két órás út most éveknek tűnt... sebaj, sikeresen hazaértünk, és jól elraktároztuk az élményeket. :)

0 megjegyzés: