2009. június 28., vasárnap

Első családi nyaralásunk






Hát ezen is túl vagyunk! :) És jelentem, mindannyiunknak jól esett a Sümegen töltött szűk egy hét! Sajnos az időjárás nem igazán kedvezett a betervezett kirándulós programoknak, no de mire való a szálloda wellness-részlege, ha nem arra, hogy rossz idő esetén ott pihenjünk? Nándor amúgy továbbra is nagy vizimanó, szereti a medencében való pancsikálást, játékot (más gyerekekkel is).
Visszatérve az élményekre, amikor épp nem esett, elindultunk, és felderítettük a környéket. Sümeget keresztül-kasul bejártuk, a várat meghódítottuk, elvonatoztunk Badacsonyba, és elkirándultunk Zalaszántóra a sztúpához.
Nem unatkoztunk sokat a hat nap alatt... mondjuk Nándi gondoskodott a kondíciónkról rendesen. Imádott az új, ismeretlen terepen mászkálni, mindenfélét fölfedezni, meg nem maradt egy helyben egy percnél tovább. :D És hát minden reggel elég korán kirobbantott minket az ágyból... ahogy apja megjegyezte, ha neki valaki öt évvel ezelőtt azt mondta volna, hogy egy szállodában nyaralva minden nap hétkor kel, kinevette volna. ;)
A továbbiakban beszéljenek a képek.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

A gyerekek igyekeznek minket jó kondiban tartani!:)Örülö,hogy jól éreztétek magatokat!