2010. május 26., szerda

Hosszú hétvége Veszprémben






A pünkösdi hétvégét hirtelen felindulásból Veszprémben töltöttük. Érdekes volt a dolog... szombaton eldöntöttük, hogy ha már egyszer Tibor egész vasárnap arra felé bringázik, miért ne csinálnánk ebből egy jó kis családi programot? :) Így nekiálltunk szállást keresni szombat és vasárnap éjjelre aznap délután. :D Nem volt könnyű ügy, összesen két helyen volt szabad szoba. Az olcsóbbik mellett döntöttünk, és milyen jól!! Egy nagyon kellemes panzióban szálltunk meg, ahol ráadásul Nándi (is) sokkal jobban aludt éjjel, mint itthon! :O
Szóval leértünk szombat este, panzióba becuccolás, vacsi, alvás.
Másnapra állatkert volt betervezve, hogy míg párom teker, mi is jól múlassuk az időt. Egy mamamis fórumtárssal sikerült találkozni; RizsiAnna és fia, Bence tették vidámabbá a napunkat. :) Késő délutánig az állatok közt voltunk, tényleg repült az idő, nagyon élveztük! Fiunk kedvenceinek ezúttal a majmok bizonyultak, akkorákat sikongatott, mikor látta őket!!
Este családilag beültünk egy pizzázó helyre, alaposan degeszre ettük magunkat, majd nagyon hangulatos sétát tettünk a vár környékén, és a Séd patak mellett. (Itt Nándor végre hódolhatott az egyik kedvenc játékának, lásd: patakba kődobálás. ) A panzióba érve persze villám-bealvás következett!
Másnap délelőtt is sétálgattunk, most a vár volt a célpont. Majd ebéd, és vissza Pestre. Nándor kb.5 perccel indulás után aludt be az autósülésben, jól lefárasztottuk... a fővárosig fel sem ébredt!

No szóval a lényeg, hogy szuper hétvégénk volt, nagyon jól esett kiszakadni a hétköznapokból, azt hiszem, mindannyiunknak jót tett a lazítás. :) Nándor azóta is emlegeti a dolgot, ma is kijelentette meglepetésszerűen, hogy "panzió szobában aludni" . :D

0 megjegyzés: