2010. május 30., vasárnap

Hordozósünnep 2010/06/06

2010. június 6-án (vasárnap) tartjuk – hagyományteremtő szándékkal – Magyarország első Hordozásünnepét, ahova szeretettel várunk minden kedves hordozó és a hordozás iránt érdeklődő anyát, apát, nagynénit, nagybácsit, nagytesót, nagypapát és nagymamát!

Találkozzunk 10:00-kor a Városligetben, a Budapesti Műszaki és Közlekedési Múzeum bejáratánál! Innen közösen sétálunk aKirálydombhoz (vagy más néven Szánkózódombhoz), ahol dr. Bagdy Emőke köszönti az egybegyűlteket. Ezt követően ünnepélyes keretek között bemutatjuk az egyesület tiszteletbeli tagjait, és átadjuk nekik a tiszteletbeli tagsági igazolványokat. A program további részében kötetlenül leszünk együtt: lehetőség lesz mindenféle hordozókendős játékokat játszani, labdázni, szaladgálni, hintázni, és csak úgy együtt lenni, feltöltődni, no és belépni az egyesületbe. A nagyobb gyerekeket kézműveskedéssel várjuk.

Hogy ne csak a babák, hanem a piknik is batyus legyen, kérjük, hozzatok egy tál süteményt, gyümölcsöt és innivalót (kút sajnos nincs a réten)!

A program rossz idő esetén sem marad el, azonban séta és piknik helyett a Közlekedési Múzeumban töltjük a délelőttöt, ahol kedvezményes (500 Ft-os) múzeumi belépő ellenében megtekinthetjük a kiállítást, és a beszédek idejére biztosítják számunkra a konferenciatermet.

Az eseményre a sajtó képviselőit is várjuk, hogy gyönyörködhessenek, és szebbnél szebb képeket készíthessenek a sok-sok hordozó családról.

Kérünk Benneteket, ha van olyan ismerősötök, aki hordoz, vagy érdekli a hordozás, továbbítsátok neki a Hordozásünnep hírét!

Gyertek, és ünnepeljük együtt minél többen a babahordozást!


Ölelés Babahordozó Szakmai és Érdekvédelmi Egyesület
www.olbebaba.hu

0 megjegyzés: