2009. december 1., kedd

Gourmet

Kérem a tippeket, hogy vajon mely étel az, amiből egy ültében (na jó, álltában, jártában, rohantában :D ) a legtöbbet képes elfogyasztani Nándi újabban? Nos???
Nem, most nem a pizzáról van szó, hanem a kecskegomolyáról!! :)))
Tegnap vettem egy adaggal a helyi adventi vásár egyik háztáji tejtermékeket kínáló árusától, és este nekiálltam falatozgatni. Nándi épp a hátamon pihent, nem is gondoltam, hogy kérhet, mert sajtot eddig csak olvasztott állapotban csipegetett pizzáról, melegszendvicsről. Gyermekem azonban rácáfolt az előítéletemre, és hangosan jelezte igényét a finomságra! Némi gyanakvó méregetés után végül evett is pár falatot, én meg nyugtáztam, hogy oké, ezek szerint ilyesmivel is kínálhatom már.
No de ami ma volt!! Ebédidőben, egy nagy tányér sütőtök krémleves után elkezdtük ismét eszegetni a gomolyát, és ő vagy 10 dekát befalatozott szép csendben!! (Jól evő gyerkők szüleit kérem, ne mosolyogjanak meg nagyon, ez nálunk komoly mennyiség!)
Szóval jó ízlése van ennek a drágának. :)
(Apropó, drágaság... a kecskegomolya kilója 2200 Ft környékén van, de hát ha egyszer erre indult rá ez a kis gourmet? :D )

4 megjegyzés:

Családanyu Viki írta...

hát nagyon jó ízlése van, ugyan ilyet még nem ettem asszem, de jól hangzik! :)))
És ez valóban nagy szó4
Jó, hogy ha vmit jó étvággyal tud enni a gyerek, az nagy kincs, tudom ;)

melinda írta...

kívánja a fehérjét ;)

Anita írta...

ha ezt kívánja, egye csak :)
egészségére!

Nóri írta...

Viki, ugyeeee, mekkora kincs tényleg, amit szívesen eszik a gyerkő? :)

Meli, hihi, a napi 146204 x szopi mellett fehérjét kívánni :DDD

Amúgy ápdét: ma vettem ugyanott tehéngomolyát is, gondoltam, próbáljuk ki, valamivel olcsóbb. Nos, nem éri meg, sokkal finomabb a kecske, és Nándinak is jobban ízlik. (Vacsira is jóóó adagot evett belőle.)