2009. október 4., vasárnap

Vadak között jártunk :)

Mai kirándulásunk a Budai hegyekben a következőképp nézett ki: Normafáról indultunk, és egy nem túl hosszú túrával Budakeszin kötöttünk ki, az ottani vadasparkban.
Nándi eleinte elég erősen tiltakozott a bemenetel ellen (nem csoda, szép nagy tömeg volt), de hamar akklimatizálódott, és onnantól nagyon élvezte a programot. :)
Kedvenc állatai megtekintési sorrendben:
nyest,
mosómedvék,
farkasok (akiket fiunk hangos "vú-vú"-val üdvözölt ((ez amolyan Nándi féle ugatás)) és akik mellől alig lehetett elhurcolni a kutyarajongó dedet),
gólyák (Nándi: "go-go"),
patkányok (üvegen át láttuk őket, ahogy rohangáltak egy "konyhában", na őket imádta Nándi, folyamatos fülig érő vigyorral bámult),
fabagoly :) ("bagogo"),
valamint az őzikék a simogatóban- egyikük meglepően szelíd volt, még gyermekünk hangos örömkitörései sem rémisztették el, hagyta magát megsimogatni, tök aranyos volt. (Párom e ponton hangosan elmélázott azon, hogy ő még életében nem simogatott őzikét, ez a gyermek meg már 15 hónaposan, na igen, nincs rossz dolga a drágának, az tuti. :) )
Aztán a sok érdekességtől és rohangálástól kifáradt Nándi apja hátán kötött ki, és miután pár pillantást vetettünk a bölényekre, vaddisznókra és dámszarvasokra, kifelé indultunk a vadasparkból.
Szuper jól éreztük magunkat!! Én mondjuk abszolút nem rajongok az állatkertért, és ennek a parknak is volt olyan része, ami hááááát... nem annyira jött be, de összességében tényleg megérte elmenni, mindannyian kaptunk egy adag élményt a mai napon!
Nándorunkról pedig továbbra is elmondható, hogy nagy természet- és állatbarát, legnagyobb örömünkre!

0 megjegyzés: