2009. szeptember 12., szombat

Egy este Apa nélkül

Ma délután Apa leutazott vidékre, hogy részt vegyen egy éjjeli teljesítménytúrán. Pár évvel ezelőtt együtt voltunk rajta, ez az ún. Ember a gáton, ami arról szól, hogy esti indulással lehet megtenni a Tisza gátján egy adott távot bringán, vagy gyalog. Tök izgalmas dolog, nem volt szívem azt mondani neki, hogy ne menjen. (Persze ebben sokat segített a holnapra beígért Pilis-túra. ;) )
Szóval ma délutántól holnap reggelig édes kettesben vagyunk Nándorral. Eddig hibátlanul megy a dolog. :) Délután meglátogattuk Misi nagybátyámat, ami Nándinak mostanság szuper program, tekintve, hogy a kedves rokon egy sok-sok növénnyel beültetett kertes házban lakik.
Míg én beszélgettem, kicsi fiam boldogan mászkált a zöldben, nagyokat kiáltva üldözte a cicákat, vagy épp tágra nyitott szemekkel figyelte a szőlő préselésének érdekes folyamatát.
Közben talált egy fáról lepotyogott almát, amit együtt szépen megeszegettünk, és a préselésből megmaradt szőlőből is jócskán szemezett.
Nagyjából fél hatra értünk haza, hatkor már a jó levegőn elpilledt kis felfedező bealudt szopi közben. Nos, kisebb megszakításokkal azóta nyomja. ;) Nekem így volt időm meggyúrni és megsütni a holnapi kenyeret, elmosogatni, söprögetni, mosdani, olvasni, pihenni. Nándor ma este igencsak felhasználó barát üzemmódban működik!! :D Csupán a fürdés maradt ki, meg az éjjeli pelus ráadásakor volt egy perc sírás, más izgalomról tényleg nem számolhatok be.
No nem mondom, hogy Apa nem hiányzik, de talán túléljük az éjszakát. ;)
És holnap túra!!

0 megjegyzés: