2011. november 10., csütörtök

Fogakról. időről, onállóságról

Hajnal nem véletlen volt olyan sokszor zaklatott mostanság; kibújt gyors egymásutánban két fogacskája is! Így már hat van neki összesen. És mintha a fogakkal párhuzamosan rohamosan fejlődne a kis személyisége is... igen sokat változott az utóbbi hetekben! Az ártatlan, örökké bájos kis tündérkéből mára egy cserfes, csalafinta, huncut vigyorú leányka lett! :)
És ahogy közeledik az első születésnapja, úgy gondolok egyre többet a születésére... hogy milyen volt az a nap, az az éjszaka, majd a hajnal... úgy átélném újra, percről percre az egész csodát!
Ott még (szerencsére ;) ) nem tartok, hogy maga a nagy pocak hiányozzon, de a szülés! Függő lettem, ez nem vitás.

Amit még le akartam írni: Nándor dackorszakának új fejezetét éljük. Minden eddiginél erőteljesebb most az önállósodásra való törekvése!! Egész nap résen kell legyek, nehogy megcsináljak helyette valamit, amire ő is képes, mert akkor nagyon megsértődik, vagy rosszabb esetben óóóóóriási sírásban tör ki. Persze nincs ezzel semmi gond, nyilván ennek most van itt az ideje, tökjó, hogy csomó új dolgot megtanul. Csak nem mindig veszem észre magam időben, mondjuk képes vagyok megnyomni a lift gombját, és akkor jajj nekünk. :D
Egyébként tényleg sok új dolog van mostanság. Amit nagyon vártam már, az az önálló(bb) öltözködés. Persze messze nem 100%-osan önállóan, de mondjuk a bugyit pl.tök ügyesen, egyedül veszi már föl. Meg a cipőt is. A többiben segítek.
Ja, és válogat ám!! Ez a póló nem jó, másik kell. Meg a nadrág sem mindegy, meg a sapka sem. :D

Főzésnél is ügyeskedik: pl. segít darabokra vágni a zöldségeket, kevergetni az ételt, gyúrni a tésztát. :)
És csomó egyéb téren is fejlődött, csak kicsit késő van már, én meg fáradt vagyok, így ezekről legközelebb írok majd.

0 megjegyzés: