2011. november 6., vasárnap

Erről-arról

Először is a mai napról: gyönyörű kirándulásunk volt délután az őszi erdőben! :)
A Budai-Hegységbe buszoztunk, majd egy Nándor-tempóban kb.20 perces sétával kikötöttünk az általunk "erdei játszótérnek" nevezett helyen. Itt aztán mindkét gyerek boldogan mászkált, ugrált, játszott, amíg csak hagytuk nekik. Gyönyörű napsütéses délután volt, az erdő varázslatos aranyszínű, imádom az ősznek ezt az arcát. :)
Mi Hajnallal fél öt előtt elindultunk vissza a városba jógázni, de Nándor és Tibor ott maradtak az erdőben. Szalonnát sütöttek, meg tüzeztek egy másik kisgyerekes családdal, akikkel ott találkoztak. Nándor természetesen oda és vissza volt a tábortű adta szórakozási lehetőségektől!
Szóval szép volt így együtt a természetben. :)

Aztán amiről még szerettem volna írni: Hajnal pár napja beújított, már ami a beszédét illeti. Lelkesen nyomja továbbra is a "kákáká", "bábábbá", káknn", "dededede", stb. szövegeit, meg mellé időnként "anya", "apa"... és újabban köszönget is: ha olyanja van, azt mondogatja, hogy "szia-szia". :D Meg kell zabálni, nagyon aranyos ezzel az új szöveggel.

Nándorral kapcsolatban pedig az a viszonylag új fejlemény, hogy végre énekel!!! :))) Nagyon vártam már, mikor jön el ennek az ideje, s lőn! Tök szép tisztán énekli a Hinta palintát, a Zsipp-zsuppot, az Ég a gyertya, éget, és sok dalból részleteket. Imádom hallgatni, annyira szép hangja van!

0 megjegyzés: