2011. május 10., kedd

Nándorról


Következzen pár sor a nagy, okos bátyusról is. :)
Aki szintén rohamosan fejlődik a maga módján. Napról-napra okosabb, hihetetlen dolgai vannak. Hosszas összetett mondatokban beszél nagyon választékosan. Sokszor csak lesünk, olyan profi megfigyelő. Mindent lát és hall, és felhasznál. Igen, felhasznál, tudniillik időnként már képes a saját érdekében egymás ellen kijátszva manipulálni minket! :D Hihetetlen a kópé, van akarata, az egyszer biztos! Ami egyik oldalról nézve fárasztó, mert derekas dacrohamokat produkál, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő elképzelte. Másik oldalról pedig igen hasznos és előre vivő is, mert kitartó, és ha valamit tényleg akar, addig csinálja, amíg végre sikerül neki!
A szobatisztaság terén is öles léptekben fejlődik: itthon gyakorlatilag hibátlanul, éjjel-nappal minden kis dolog a wc-ben , vagy a biliben landol. Nagy produktumhoz mondjuk kéri a pelust, de majd kialakul ez is, nem izgulok emiatt. Kintre még adok rá pelust, de mihelyt végre bejön az igazi jó idő, váltunk bugyira és nadrágra, és viszem a váltásokat.
Beírattam az oviba múlt héten... még nem derült ki, felveszik-e. Ő nagyon szeretné és várja, én kicsit félek ettől. Sajnos nem Waldorfba megy, nincs rá keret most. A körzeti állami ovinak ugyan igazán jó híre van, de mikor bent voltam, azért támadt pár zavaró benyomásom. Mindegy, ez nem annyira lényeges, egyelőre az is kérdés, felveszik-e egyáltalán. Elég lesz akkor aggódnom a számomra zavaró dolgok miatt, ha azok majd netán őt is zavarják.

0 megjegyzés: