2010. november 5., péntek

Hétfői program


Felhívás

Fáklyás felvonulás a Magyar Tudományos Akadémiától Semmelweis Ignác szülőházáig

2010. november 8-án születik döntés dr. Geréb Ágnes előzetes fogvatartásának 60 nappal való meghosszabbításáról, amire az ügyészség mondvacsinált indokokkal javaslatot tett.

Nem engedhetjük meg, hogy ha pecsét kerül a javaslatra és továbbra is törvénytelenül fogságban tartják dr. Geréb Ágnest, a mi bábánkat - aki már eddig is rengeteg áldozatot hozott értünk és a háborítatlan szülés ügyéért -, hogy csöndben tűrjük a törvénytelenséget!

Nem engedhetjük meg, hogy a magukat szakértőnek tituláló szülész orvosok a nyilvánosság előtt a tudományos tényeket meghamisítva tovább szítsák az indulatokat dr. Geréb Ágnes és bábatársai ellen!

Nem engedhetjük meg, hogy dr. Geréb Ágnes, aki nemzetközileg elismert szakember, és akinek köszönhetjük, hogy végre rendezett körülmények között lehet majd kórházban és kórházon kívül is választani a bábai modellt, mindeközben lelkileg és testileg kiszolgáltatva börtönben sínylődjön!

Nem engedhetjük meg, hogy Semmelweis Ignác után másodszor is megismétlődjön hazánkban, hogy a magzatok és édesanyák biztonságáért küzdő szakembert meghurcoljanak, az emberi életek megmentésére alkalmas módszer elterjedését megakadályozzák önös érdekek miatt!

Ezért kérünk mindenkit, hogy tartson velünk dr. Geréb Ágnes és a háborítatlan szülés ügyének védelmében tartandó fáklyás felvonuláson és nagygyűlésen.

Gyülekező ideje: 2010. november 8. 17.00

Gyülekező helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia, Budapest V. Roosevelt tér 9.

Indulás: 17.30

Útvonal: Roosevelt tér (MTA) - Széchenyi Lánchíd - Clark Ádám tér - Lánchíd utca - Ybl Miklós tér - Apród utca 1-3. (Semmelweis Orvostudományi Múzeum)

Érkezés: kb. 18.20 (a rendezvény 20 óráig tart)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Milyen volt? Hogy éreztétek magatokat?

Nóri írta...

Kedves Zizi, ne is mondd... végül nem tudtam eljutni, mert gyermekfelügyelet híján voltam, és nem akartam kitenni Nándit a tömegnek, magamat meg az idegeskedésnek. Papírkutya vagyok már így 38 hetesen. :(((