2010. november 5., péntek

Hartai hétvégénk

A múlt, hosszú hétvégén hartai énekes tanítványom, Évi -és szűkebb családja- látott vendégül minket. Már nagyon régen találkoztunk utoljára, nagyon-nagyon vártam ezt a másfél napot.
És milyen jól sikerült! :) Éviék igazán kedvesek voltak, ez úton is köszönet mindenért nekik! A vendéglátást igencsak élveztük, nagyon finomakat ettünk, jó helyekre mentünk és nem utolsó sorban soooookat beszélgettünk. :)))
Évivel és Árpival való hosszas traccspartijaim alatt vagy Tibor játszott Nándorral, vagy Evelin, Évi nagylánya. (Nándor rajong a nála idősebb nagylányokért, és Evi különösen jó játszótársnak bizonyult! ) Néha Árpi is foglalkoztatta, kivitte a kertbe, mutatott neki kisnyuszikat, halacskákat a kerti tóban.
Vasárnap pedig kimentünk együtt a Dunához. Na, ez volt ám az igazi nyerő program a fiunknak!! A parton heverő kisebb-nagyobb köveket elkezdte beledobálni a folyóba, nagyon vicces volt, ahogy nagy gonddal hajigálta be egyiket a másik után, méterről-méterre. :D Vagy fél óráig ezzel foglalatoskodott!! Utána volt munkahelyemen, a zeneiskolában még dobolt egy sort (erről hozok mobilos videót), majd az autóban fél perc alatt ájult be felébreszthetetlenül. :D
(Ja, nem kicsit néztünk, mikor gyermekünk a zenesuliban sikeresen belefújt a trombitába és a tubába!!!)
Haza már nem akart jönni persze, így nem volt könnyű hétfőn az elindulás. :D
Évi és Árpi, mindent köszönünk, reméljük, hamarosan újra találkozunk!

4 megjegyzés:

kerevi74 írta...

A telefonom nem valami jó minőségbe tud már felvenni, de Nándor tényleg zenész lesz. Kár, hogy a trombita-tuba produkciót nem vettük fel. Mi is nagyon örültünk, hogy itt voltatok, és azóta kiüresedett a lakás. Sok puszi Nándornak, a pici babának, és nektek is!

Nóri írta...

Tényleg kár, hogy a fúvós produkció nincs meg, de a dobolás is szuper, minőség ide vagy oda. :)
Azóta amúgy többször akart a gyermek visszamenni hozzátok, emlegeti Evelint, a Duna partot... reméljük, hamarosan újra látunk titeket! :)

violkata írta...

állati, milyen profin dobol Nándi!
bár már zongoristának sem volt utolsó a legutóbbi felvételen :D

Nóri írta...

A kis zenész, ugye? :)
(Na nem mintha rém szívesen venném, ha ő is ezt a sorsot választaná magának... aztán ki tudja, meglátjuk.)