2010. szeptember 14., kedd

Futóbringázik


És ismét egy mérföldkő (ne legyek már szirupos, bocs, de annyira így érzem!)... Nándor átnyergelt a kismotorról egy legkisebb méretű fa futóbringára!
Nem pont ez a márka, de teljesen így néz ki. Igaz, még a legkisebb nyeregállást is módosítani kellett, hogy jó legyen nem igazán égimeszelő méretekkel rendelkező fiunknak, de lényeg a végeredmény: onnantól, hogy elég alacsonyra sikerült szerelni, szerelem lett első próbálásra!! :)))
Nándor felpattant, elindult, jött, látott, győzött. Semmi bénázás, semmi csigatempó, rögtön nagyon ügyesen megtalálta az egyensúlyát, és hibátlanul gurult vele. :) Tempója meg... futva érjük csak utol, így inkább apjával engedem ki, ha bringázni akar.
És annyira boldog az új járgánnyal!! Első este le sem akart szállni róla, be kellett hozni a lakásba, és még itt is össze-vissza száguldozott vele. :D
Szóval mondhatni, elsőszülött fiunk biciklizik... el sem hiszem, hogy így megy az idő! (Sziruphegyek, érzékeny várandós-könnyek, és minden, amit el tudtok képzelni, jön ide. :D )

Kép: mobilfotó, majd ha lesz jobb, hozom.

4 megjegyzés:

Galagonya írta...

Ügyes, ügyes!!! És egyáltalán nem vagy szirupos.:)

A csajok is szemeznek vele, ahányszor feltűnik egy-egy ilyen járgány a játszótéren.

Nóri írta...

Ne tudd meg Gala, ahogy bement vele a játszóra vasárnap, már kapásból vagy 3-an röppentek oda hozzá, és akartak felszállni, holott ő még rajta csücsült. :D Alig volt vicces. Gondolom,érdekesebb, mint a motorok. :D
Szerintem szuper cucc, lassan a csajaid is ott tartanak, hogy ilyennek száguldozhassanak. (Persze csak ha vagytok rájuk négyen,hogy elkapjátok őket. :D )

Galagonya írta...

Egy ikres anyuka másodpercek tört része alatt osztódik ketté. Gyanítom, hogy a nem ikres anyuka hasonlóan képes osztódni, csak máshogy...:)
Még gyűjtünk rá egy kicsit, s jövő tavasszal beruházunk valami ilyesmire, mert nekem is tetszik ám, nemcsak a lányoknak.

Prof írta...

Tegnap mentünk is 2 kilométert a környéken, kb 2 óra alatt. :)