2010. március 18., csütörtök

Bringaföldön jártunk :)




Hogy az hol van? Jöhetnek a tippek! ;)
A 2010-es Bringa Expón jártunk két hete, erről írok most pár sort.
Úgy volt, hogy a szokásos évi Utazás Kiállítás túránkra megyünk, ahol találkozni szoktunk az ott rendszeresen dolgozó Anyukámmal. Ilyenkor találkozunk, örülünk egymásnak, megnézzük a kiállítást, tippeket gyűjtünk, hol érdemes nyaralni. Idén azonban nem jött föl Pestre Anyum, így kimaradt az Utazás 2010, helyette az ugyanakkor, ugyanott megtekinthető Bringa Expót látogattunk meg.
Nándor az odaúton bealudt Apa hátán, és csak kb. fél óra nézelődés után ébredt fel. Nem mondom, hogy nem csodálkozott, mi ez a sok ember, nagy zaj, és a sooook-sok bicikli!! :) Nem is tudta eleget mondogatni, hogy "ibibi, ibibi"! :D
Mikor magához tért a megilletődésből, kipróbált pár gyerekbringát. ;) Jellemző, hogy legjobban nem a saját mérete érdekelte, hanem inkább a pár évvel idősebb korosztálynak kitalált vagány járgányok!
Igazából szerettünk volna neki (lehetőleg) fa futóbringát nézni a közelgő második szülinapjára, de rá kellett jöjjünk, hogy messze vagyunk mi még attól... több járgányt kipróbáltunk, a legtöbbről le sem ért a lába. Szóval majd... talán 3 évesen. :)
Persze sokkal több időt is el lehetett volna tölteni a kiállításon, így csak rohantunk... bár nem biztos, hogy ez akkora baj, mert így könnyebb volt ellenállni a sok csábító bringa-szépségnek. :)

0 megjegyzés: