2009. január 28., szerda

Képződünk ;)


Nándorral hétfőnként hordozókendő tanfolyamvezetői képzésre járunk. Ez nagyon jó program, hisz sokat tanulunk mindketten - én a hordozás oktatásának csínját-bínját, kisfiam pedig az emberekkel, más babákkal való aktív szocializáslódást. :) A képzés légköre nagyon barátságos és vidám, így bármennyire is rohanósak ezek a hétfő reggelek, megéri a gyűrődést.
A képen mellettünk Veronika és Kende látható. Kende baba minden alkalommal nagyon szeretne barátkozni Nándorral, és ez fordítva is igaz, de mivel a 9 hónapos nagyfiú babám fölött igen komoly erőfölénnyel bír, többnyire riadt sírás a dolog vége. Sebaj, majd pár hónap múlva remélem, egymásra találnak.

4 megjegyzés:

Lilu írta...

Jópofa dolog a hordozókendőzés, már most kezdesz meggyőzni róla (pedig még nem hogy baba, vőlegény sincs tervben... : )). Ha pedig majd aktuális lesz a dolog, lelkes résztvevője leszek a tanfolyamodnak. Egyébként így belegondolva sokkal nagyobb biztonságban érezném leendő babámat ha rajtam csüngene, mint ha egy tőlem különálló valamiben tolnám, ami mellesleg ötvenezer Ft... Jó, nyilván ha a gyerekről van szó, akkor nem a spórolás az elsődleges szempont, de nem is elhanyagolható. Sok sikert a képződéshez barátném, biztosan sok örömöd lesz benne! : )

Nóri írta...

Lillám, köszönöm! :)
Remélem, összejön a tanfolyamozás, nagyon lelkes vagyok. Napról napra jobban hiszek a hordozásban, ezt be kell valljam.
Úgy örülök, hogy Te sem hagyod elnyomni az ösztöneidet! Sokan gondolkodnak így, és szeretnék maguk mellett/magukon tudni a babájukat, aztán a rokonok, divatok, könyvek hatására mégsem teszik... pedig annyira jó érzés!
Amúgy találkozhatnánk már valamikor. :)

Lilu írta...

Bizony ám! : ) Még nem is voltam babanézőben. Mostanában amúgy is többet járok Pesten, kereslek majd! Pusza!

Nóri írta...

Várjuk a jelentkezésed! :)