2013. augusztus 8., csütörtök

Röviden

Röviden rólunk...
Az Őrségben vagyunk épp, mondhatni nyaralunk (sajnos ez alkalommal Tibor nélkül). Jól érezzük magunkat,  a hőség itt sokkal kibírhatóbb. A házban csak 26 fok körüli meleg van, az udvaron pedig pancsoló részleg lett kialakítva a gyerekek örömére, amit bármikor használhatnak. :)
A nagymama kertje meg igazi áldás! Minden nap teletömjük magunkat frissen szedett paradicsommal, paprikával, bazsalikommal, cukkinivel, nekem is bőven akad leszedni való zöld a reggeli zöld turmixomba! Nándor amúgy is nagy kertész, imád a kertben szöszölni... locsol, legelget, ide-oda lófrál, s mindezt mezítláb ám. :D
Nem unatkozunk. Bandázunk Pankáékkal , fürödtünk a Hársas tóban, meglátogattuk a dédimamát Lentiben, Zoltánékat Ispánkon, és persze a nagyrákosi játszóteret is rendszeresen útba ejtjük.
A gyerekek örülnek nagyon, hogy nagymamánál vagyunk, nekem meg jól esik a kimozdulás a szokott napi rutinokból. (Kicsit tartottam attól, hogy Lili hogy fogja bírni az utat, meg a megváltozott helyszínt, de fölöslegesen - édes, vidám buddhagyermek továbbra is! :) )

Ja, és még valami a dokumentáció kedvéért: Hajnal sokat van itt bugyiban, hátha... éééééééééés ma megtörtént a csoda! Estefelé odajött hozzám, húzta le a bugyit, hogy kell pisilnikakilni, mentünk a bilihez, amit aztán sikeresen használt. ;)  Örültünk neki nagyon!

0 megjegyzés: