2013. május 24., péntek

Hajnal beteg volt...

Kicsi lányunk elkapta az oviban grasszáló vírust, és múlt hétvégére belázasodott. Péntek este nagyon levert volt, fáradt és nyűgös, de nem bírt elaludni az ágyban, csak sírt egyfolytában. Apjának mentőötlete támadt: magára kapta a kendőt elől keresztben, és minden tiltakozás ellenére belerakta a leányzót. Két percre rá a kis beteg megnyugodott, és a kendőt rágicsálva lassan-lassan elaludt.
Annyira aranyosak voltak, mutatok képet.




Aznap éjjel lázas volt Hajnal, reggel pedig többször hányt is.Két napig még nagyon zaklatott lelkiállapotban leledzett, mondhatni, végigsírta a hétvégét... de hétfőre szerencsére elmúlt az egész, és azóta ismét van egy vidám, énekelgető és csacsogó lányunk. :)

2 megjegyzés:

Hudi írta...

basszus, jól látom, hogy apa rövid hajjal???? Emlékszel a múltkor írtam, hogy azt álmodtam, megszületett a babócátok, na az az álom rengeteg mókás elemet tartalmazott még azon kívül, amit akkor leírtam, többek közt azt is, hogy Tibor megjelent rövid hajja, és kijelentette, hogy egy három gyerekes apa már nem lófrálhat hosszú hajjal, Icának meséltem is, jót derültünk rajta, erre tessék!!!! Várjuk a jövevényt ezerrel!

Nóri írta...

Elhiheted,mi is! :)))
Jókat álmodsz azért! :D