2012. július 31., kedd

Nagykörű

Idén sikerült egy nagyon kedves falut választanunk nyaralásunk céljául: Nagykörűn töltöttünk el öt szép napot. :)
Nagykörű a Tisza partján található, szép, rendezett település. Országos hírű a cseresznyéje, és nagyon kellemes a strandja!
Ottlétünk alatt három délutánt töltöttünk a tengerpartot is megszégyenítően homokos Tisza parton, amit mindenki nagyon élvezett! A víz kellemesen langyos volt végig, mindannyian sokat fürödtünk benne. A gyerekek imádták a hatalmas homokozót; Hajnal hosszú fél órákig molyolt pár játékkal a parton, Nándor meg a többi gyerekkel szórakozott, építettek például tejszínhabforrást a parton. :))) Mi meg vagy őket szórakoztattuk, vagy pancsoltunk, vagy csak gyönyörködtünk abban, hogy hogy élvezik a parton való játékot. :)
Voltak még falunapok is, azaz jobban mondva Cseresznyefesztivál, aminek köszönhetően sikerült belecsöppennünk pár hangulatos eseménybe. Én meleg szívvel fogok emlékezni a péntek esti fáklyás felvonulásra, a szombat esti templomkerti szalonnasütésre, a helyi kézművesek vásárára, meg a Fabatka társulatra, akik saját készítésű fakörhintájukkal okoztak a gyerekeknek boldog perceket. Igazán kedves emberekkel találkoztunk, mindenki nagyon közvetlen volt velünk. Szuper volt az Élő Tisza panzió a lócával, nagyon finomakat ettünk és jókat lovagoltunk a Suttogóban, és az időjárást illetően sem lehetett okunk panaszra. :)

No szóval sok szép élményben lehetett részünk, száz szónál is többet mond pár kép, amiket itt láthattok.

0 megjegyzés: