2011. április 10., vasárnap

Tavasz! Végre!! :)

És végre, vééééégre eljött a tavasz! Nagyon örülünk neki! :)
Süt a nap, újra népes a játszótér, és vár a természet! Most, hogy már kint is könnyedén lehet szoptatni, több időt töltünk lakáson kívül, és ez bizony jó hatással van mind Nándorra, mind rám és ezáltal Hajnalra is. Éljen a friss levegő, a zöld fű, a virágzó fák! Még Budapest is sokkal emberibb ebben az évszakban.
De azért annál jobb érzés nincs sok, mint mikor kiszabadulhatunk a kőtengerből. Múlt hétvégén a Visegrádi hegységben jártunk, hát az egy csoda volt! :) Nem tudom elmondani, mennyire hiányzott a természet. Maga az élet csapott meg! A rügyező fák, a csillogó patak, és a madarak kórusa teljesen kiszakított a hétköznapi gondolatok fogságából. Túráztunk egy nagyot, amiből semmit nem éreztem, ha rajtam múlik, mentem volna még egy darabig. És Nándort is elvarázsolta az erdő! Minden érdekelte, lépten-nyomon talált valamit, amivel jól eljátszott volna akár órákon át is! (Nem úgy, mint itthon. :D )
És ami még hiányzott: szombaton bringára pattantunk együtt! Azaz Tibor hátán Nándor utazott kendőben, enyémen meg Hajnal. De jó érzés volt! Lánykánk először utazott így, szerintem tetszett neki, pár méteren belül elaludt, miután elindultunk. :)
Holnap is megyünk a természetbe (is). Egy rendezvényre kerekedünk föl, majd ha az időjárás engedi, gyermekvasutazunk, és barangolunk kicsit. Várom már!

0 megjegyzés: